Tennisvereniging De Return

Nieuws

TENNISMIDDAG 22-1-2017

Op zondag 22 januari 2017 wordt er een tennismiddag georganiseerd in de Racket en Bowlinghal in Coevorden van 13.30 tot 17.00u. Alle leden zijn van harte welkom; Vanaf 13.30 inloop(tijd) voor een bakkie en van 14.00-17.00 tennissen. Kosten: € 7,50.

Bel of mail Roelie van Oosten even of je komt.


========================================================================================================

2016

Snert toernooi 16-10

Zondag 16 oktober a.s. staat het jaarlijkse snerttoernooi weer op het programma. Iedereen is van harte uitgenodigd.
We beginnen om 14.00 uur en rond 17.30 serveren we heerlijke snert en bonensoep.
Kosten zijn 6 euro per persoon. Er ligt een inschrijfformulier in het clubhuis, maar leden kunnen zich ook opgeven bij Ko of Gezienus.
Ook de 3 maandsleden zijn van harte welkom.


Loten Grote Clubactie

De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is gestart. Loten kosten € 3 per stuk. Loten zijn te bestellen bij Eddy Kootstra.


ROMMELMARKT 17-8

Afgelopen woensdag hebben we met prachtig weer deelgenomen aan de rommelmarkt hier in Schoonoord. Hoewel er best veel spulletjes geschonken zijn viel de aanmelding van deelnemers aan dit evenement tegen.

Uiteindelijk hebben Jo Vissia, Eddy en Alex de waren aan de man gebracht. Hulde aan Eddy die terwijl hij behoorlijk ziek is een inzet heeft gedaan. Opbrengst bruto 75 euro voor de clubkas.

De overgebleven artikelen zijn aan "het Goed"in Sleen geschonken.

 

Clubkampioenschappen

Bij de heren enkel mag Nick Uitvlugt zich kampioen noemen. Hij won met 6-2, 6-1 van Eddy Kootstra. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, was het een lange partij met veel strijd en lange rally's. Tot frustratie van Eddy bleek de verdediging van Nick niet te passeren.
Gefeliciteerd Nick, de terechte winnaar.

Bij de mixdubbel ging de finale 'verrassend' tussen Alie Kloosterman/Geert van Oosten - Roelie van Oosten/Gezienus Hoving. Met 6-4 /6-1 wisten Alie en Geert de titel te pakken.
Ook hier lange rally's, maar hier gaf de routine en vastheid de doorslag. Roelie had duidelijk haar competitie partijen van eerder op de dag nog in haar benen. De 1e service van Gezienus was niet super. 
Geert en Alie hebben hier uitstekend van geprofiteerd. Gefeliciteerd beiden.Zomertennis

Zin in zomertennis?

Wil je in de zomer toch sportief bezig blijven of eens een andere sport bedrijven?
Kom dan nu 3 maanden tennissen, voor slechts €35,- en ervaar hoe leuk en sportief tennissen is. Op dinsdag en vrijdagavond is er clubavond, maar je kunt 7 dagen per week tennissen zo vaak en met wie je maar wilt.

Kom gerust eens langs, je bent van harte welkom!

Wil je dit unieke aanbod niet missen, geef je dan nu op voor zomertennis in de maanden juni, juli en augustus.                         (indien gewenst hebben we in deze periodetennis tennis rackets in bruikleen)

Je kunt je opgeven bij Roelie van Oosten, Het Slag 7, 7848 CR Schoonoord. Vermeld svp bij de opmerkingen "Zomertennis".


CLUB KAMPIOENSCHAPPEN

Van 31 mei t/m 5 juni worden in 1 week alle toernooien gespeeld.

De leden kunnen zich tot 20 mei a.s. opgeven voor enkel, mix dubbel en of heren - dames dubbel. 

Er ligt een inschrijfformulier in het clubhuis. Aanmelden via Facebook is ook mogelijk. Wellicht ook een idee als je wil dubbelen en nog geen partner hebt, dit op Facebook kenbaar te maken.

Uiteraard kan men zich ook rechtstreeks opgeven bij Ko, Jaap en Gezienus.

De toernooi commissie verwacht een hoge opkomst. Meld je dus z.s.m. aan !!!

Champion Warrior Toernooi begonnen

Op 27 april is het Champion Warrior Toernooi van start gegaan. 4 teams, Warriors, Specials, Dropshots and Spinners, strijden de komende weken op de woensdagavond tegen elkaar. De 1e avond werd al meteen duidelijk dat het een leuk, sportief en gezellig toernooi zal worden. Hier alvast wat sfeerfoto's: Overige foto's staan hier.

 

Gezelligheid.........................................Teleurstelling......................Tijdrekken?......................................................High five......................


Openingsdag van het nieuwe seizoen goed bezocht

Zondag 3 april hebben tal van leden de openingsdag bezocht. Het was gezellig. De cake van Jan en Margje en boterkoek van Paula bevielen uitstekend. Openingswoord van de Voorzitter. Vooruitkijken op het komend seizoen. Al vele aanmeldingen voor het Champion Warrior Toernooi. Team indeling voor de voorjaarscompetitie. Kortom een geweldig begin van het seizoen.Woensdagavond Champion Warrior Toernooi

Lees hier alle details over dit geweldig initiatief.


Opening Tennis Seizoen 2016

Opening van het tennisseizoen is op zondag 3 april van maart van 13.00 – 16.30 uur.

U kunt dan uw KNLTB-pasje voor het seizoen 2016 ophalen en weer een balletje slaan met elkaar.


Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 18-2-2016

Op donderdag 18 februari vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.                                            

Locatie: Clubgebouw Korfbalvereniging. Aanvang 20.00u.

Leden kunnen t/m 6 februari agenda punten aandragen bij Alex Boons.