Tennisvereniging De Return

Zaterdag Voorjaar 2018

Dit jaar hebben we met een gemengd mixteam meegedaan aan de voorjaarscompetitie.

INDELING 2018;

TV de Return 1,VOEVKE 1,NITEC 1,Zuidlaren 3,Zuidlaren 4,Tulp-Gieten 1,Valthermond 1.


Speelschema TV de Return 1:

14-04-2018 TV de Return - VOEVKE          Dames : Trijnie , Roelie    Heren : Rene , Eddy , Jos 10 uur

21-04-2018 TULP Gieten - TV de Return Dames: Liesbeth , Connie Heren: Rene , Jan , Alex    ? uur

05-05-2018 TV de Return - Zuidlaren 3    Dames: Connie , Liesbeth Heren: Hans , Eddy , Jos , (evt Alex) 10 uur

12-05-2018 TV de Return - NITEC Dames: Pauline , Ans Heren: Hans , Eddy , Alex 10 uur

26-05-2018 Valthermond - TV de Return Dames : Roelie , Alie Heren : Rene , Jos ,Jan (evt Alex) 10 uur

02-06-2018 Zuidlaren 4 - TV de Return Dames : Conny , Alie Heren ; Eddy , Jan ,Alex , Hans 9 uur

Bij de thuiswedstrijden graag om 9.30 uur aanwezig zijn. Eddy zorgt voor de hapjes.

Alex zal van de wedstrijden telkens een verslagje maken voor onze Facebook pagina.


Het volledige speelschema en standen is ook terug te vinden op de site van de KNTLB:

https://mijnknltb.toernooi.nl/league/CD82C591-9C3C-41DC-98C9-FBF1E12EAD13/draw/406

Eindstand per 2 - 6 - 2018Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag Zuilaren 4 - TV de Return

De laatste wedstrijd was tegen de kampioen , die niet meer door de andere teams achterhaalt kon worden.Zij hadden slechts 2 verliespunten. Vandaag heeft De Return dit aantal verdubbelt , een hele prestatie tegen dit sterke team. Vooral hun aanvoerder was een uitzonderlijk sterke speler met een fraaie aanvallende speelstijl. René heeft dit aan den lijve ondervonden. Hoewel hij zich kranig weerde moest hij met 6-4 6-2 in Wessel zijn meerdere erkennen.

Ook het Zuidlarens herenkoppel Wessel/Marcel was beduidend sterker dan ons duo René/Eddy :6-0 6-1. Dit ontlokte aan Eddy de uitspraak : "Ik heb vandaag meer bier gehaald dan games gescoord". Wel sneu dat hij voor één game naar Zuidlaren gereisd was.

De dames moesten dus de meubelen redden. De combinatie Alie/Connie bleek een zeer goede te zijn. Zij voelden elkaar perfect aan. De tegenstanders Nienke en Ytske werden getrakteerd op een van hun zeldzame nederlagen. (6-2 6-2)

De mixdubbel was een echte thriller.Ook hier bleek de dame , zeker mentaal , de sterkste. Op het eind van de eerste set , die al in de pocket leek , kreeg Alex een onvervalste dip. Geen een volley lukte nog. Bij een set en 2-5 achter wist Alie met haar positieve energie hem er weer uit te peuteren. Dit had een voor de neus van Marcel en Nienke weggekaapte 7-5 setwinst tot gevolg. In de super tiebreak moest eerst een 1-5 achterstand weggepoetst worden alvorens we met 9-11 ons tweede wedstrijdpunt konden vieren.

Einduitslag Zuidlaren 4 - TV de Return 2-3


Wedstrijdverslag Valthermond 1 - TV de Return

"Waor kom ie weg"

Voor Alie en Roelie is dat Valthermond.

Hier troffen we onder anderen ook het vroegere buurjongetje van Alie. Deze is inmiddels een flinke sportieve kerel geworden. In de mixdubbel won hij met zijn partner Ivon in een comfortabele 6-3 6-2.

Behalve op een heerlijk koele fruitmix werden we hier ook getrakteerd op Tretorn ballen. Deze enorme stuiteballen waren lastig te bespelen. Vooral de wat kleinere Roelie, die gewend is haar scherpe back-hands vanuit de heup af te vuren had hier veel hinder van. In haar single ging zij vrij kansloos ten onder tegen opponent Bertha. Deze had één tactiek: gewoon alle ballen , hoe scherp ook gespeeld, terugslaan. (6-2 6-0).

In de damesdubbel ging het dankzij de stuitende voorwerpen niet veel beter. De tegenstandsters waren bovendien ook wel erg sterk samen . (6-0 6-1)

Ook de heren moesten wennen aan de vliegende springveren.De eerste set ging in een oogwenk naar tegenstanders Henk en Erwin. Eenmaal gewend pakten Jan en Alex de tweede set en niet voor het eerst in deze competitie moest de super tiebreak de beslissing brengen. Dit keer werd met een traditie gebroken. De Return spelers wonnen met 4-10. Al met al een spannende partij met vaak wisselend momentum. De herenenkel werd een echte 2 en een half uur slijtageslag in de brandende zon bij 28 graden. Het is maar goed dat tennis geen jury sport is. De tegenstander van Alex had een betere forehand , betere service en een stuk hoger tempo in zijn slagen. De eerste set ging dan ook vrij kansloos verloren (6-3) Met wat geniepige aanpassingen (hoge backhands) raakte Valthermondse Henk gaandeweg toch in de problemen. Opeens had hij 2 tegenstanders, namelijk hijzelf en Alex. De tweede set was dan ook voor De Return in een spannende tiebreak.

Nadat Alex in de derde set een 3-1 achterstand had omgebogen in een 3-4 voorsprong en Henk uit woede over zijn eigen falen de ballen in de brandnetels ramde was het "kat in het bakje".

Einduitslag Valthermond - De Return 3-2


Wedstrijdverslag TV de Return - NITEC 1

Het was een mooie wedstrijddag met 2 teams die elkaar goed in evenwicht hielden.
Getuige de uitslagen waren de dames uit Nieuw-Weerdinge wat sterker dan de onze, bij de heren andersom.

Voor Pauline was in de damesenkel haar tegenstandster Corine duidelijk een maatje te groot: (6-0 6-0) Deze aardige kinder fysiotherapeute had ook een stuk hogere ranking.
In de herenenkel was Alex zijn tegenstander duidelijk op alle fronten de baas (6-0, 6-0), ook logisch als je naar de ranking kijkt. Deze uit Dover afkomstige Engelsman moet gaan oefenen op zijn backhand !

De herendubbel waren Eddy en Jan weer ouderwets op dreef. In de competities maakt dit koppel echt furore (6-0, 6-0).
Ik heb ook weinig zweetdruppels kunnen waarnemen, zelfs bij deze zonnige omstandigheden.

Een knappe prestatie van beide dames Liesbeth en Pauline, die in de damesdubbel hun op papier sterkere tegenstandsters het vuur na aan de schenen legden. Na 2 sets was de zaak in evenwicht en moest er weer een super- tiebreak aan te pas komen. Dit is voor het Schoonoords team wel een verbeterpuntje. De Weerdingerinnen hielden net iets het hoofd koeler en wonnen deze met 6-10 (had ook echt andersom kunnen zijn).


Als vaker moest de gemengd-dubbel de beslissing brengen, een mooi klusje voor Liesbeth en Jan.
In een zeer aantrekkelijke partij beslisten ze de algehele ontmoeting in ons voordeel.


TV de Return - NITEC 3-2


Wedstrijdverslag TV de Return - Zuidlaren 3

Weer een ongelooflijke pech voor Hans : tijdens zijn herenenkel partij scheurde hij opnieuw zijn achillespees, net als vorig jaar, maar dit keer zijn andere been. Juist nu hij echt in vorm was.

Met Eddy had hij tevoren de herendubbel met overmacht gewonnen van Bé en Peter uit Zuidlaren (6-2 6-0) en leek hij in de single bij een 3-0 voorsprong op de goede weg. In een rally kon je zelfs langs de kant het knappen van de pees horen, erg naar.
Maandag moet hij onder het mes en zal weer een lange herstel periode volgen.
Wij wensen hem veel sterkte !

Het was schitterend weer, maar ook behoorlijk warm. Connie kon dit keer haar achterstanden net niet goedmaken tegen haar 10 jaar jongere tegenstandster Vrenie. Toch weer een bewonderenswaardige inzet. (4-6 5-7)


Een extra compliment voor Liesbeth. Zij haalde deze zaterdag een 100 % score :


In de damesdubbel wist ze met Connie overtuigend te winnen van beide Zuidlaarderinnen.(6-4 6-3)


In de mixdubbel met Jos, die voor een pijnlijke pols een Brufennetje genomen had, werd in een zeer aantrekkelijke partij ook de winst binnen gehengeld. (6-2 7-5) Beide lieten goed spel zien! Brufen staat gelukkig niet op de dopinglijst maar gezien zijn spel had Jos er wel baat bij. Al met al onze eerste overwinning. Wij zijn nu naar de 4e plaats opgerukt, dit smaakt naar meer !


Einduitslag TV de Return - Zuidlaren 3-2

Wedstrijdverslag TULP-Gieten - TV de Return 21-4-2018

Het was een prachtige dag met veel zon, dus rond de middag ook erg warm.

Toch weer wat pech: Om Connie tegemoet te komen waren we met de 2 singles en de mixdubbel begonnen, dit in de hoop dat zij tijdig klaar zou zijn om ook de damesdubbel te kunnen spelen. Zij moest s'middags aan het werk. Dit is niet gelukt. In een boeiende, spannende partij wist zij in haar single tweemaal een achterstand weg om te zetten in 7-5 /7-6 winst. Daarna hield zij het voor gezien en moesten we tot grote teleurstelling de damesdubbel opgeven. (werk gaat voor het meisje)

Erg jammer omdat ook René zijn single in een degelijke partij in winst omgezet had. Zijn tegenstander Johan ontpopte zich als een ware tennismuur, veel kwam terug. Sloopkogel René wist deze toch te slechten!

Op dat moment was de stand 2-1 voor De Return omdat Liesbeth en Jan in een voor de toeschouwers leuke partij met 7-5 / 6-4 krap aan verloren hadden. Begrijpelijk waren we dus teleurgesteld over het uitvallen van de damesdubbel, waarin er duidelijk winstkansen voor onze meiden waren. De wedstrijd was dan wellicht al in de pocket.

Nu restte nog de herendubbel, ook een spannende partij. René en Alex begonnen matig in de eerste set, maar prima herstel in de tweede. Een super tiebreak moest de beslissing brengen. Over dit fenomeen valt één ding te zeggen: het is een loterij. Helaas viel het lot voor ons verkeerd uit.

Al met al dus een 3-2 nederlaag. Het positieve is wel dat we nu 4 punten hebben, al meer dan vorig jaar.

Op de terugweg stuurde Jan, een groot natuurliefhebber, ons door het bos huiswaarts. We leerden een nieuw verschijnsel : "het boomkroonpad". Je moet er de weg wel kennen om er te komen , maar dat is Jan in zijn biotoop wel toevertrouwd.

TULP Gieten - TV De Return 3-2

Wedstrijdverslag TV de Return - Voevke 14-4-2018

Onze eerste wedstrijd speelden we afgelopen zaterdag tegen de sympathieke spelers uit Exloo, een prima team waardoor we een aantal zeer spannende wedstrijden voorgeschoteld kregen. Bij de dubbelpartijen hanteerden we voor het eerst de door de KNLTB voorgeschreven "verkort spelen".

De heren en damesdubbel kregen beide te maken met een zenuwslopende super-tiebreak. Trijnie en Roelie sleepte deze als het ware voor de poorten van de hel uit het vuur, maar hun tegenstanders Yvonne en Henny waren in de beslissende fase net iets sterker. Al met al een schitterende partij met veel rally's, voor de toeschouwers leuk om naar te kijken.

De heren deden op dit vlak niet voor de dames onder. Jos en René leken de partij al in de pocket te hebben bij een stand van 8-6, maar hun tegenstanders Bart en Sylvo rechtten hun rug en wonnen alsnog met 14-12. Behoorlijk spannend weer!

De herenenkel was tegen een geslepen Bart toch een prooi voor René. De partij kenmerkte zich door een wisselend momentum getuige de uitslag : 6-3 0-6 6-4.

Ook de damesenkel was een mooie partij. Roelie vocht als een leeuwin tegen haar wat jongere tegenstandster Yvonne (erg stoer met haar blote armen). Op elke venijnige slag wist zij vaak het juiste antwoord te vinden, complimenten hiervoor, maar Roelie kan ook trots zijn op haar optreden.

Tot slot een sterk optreden van Eddy en Trijnie. Met prima spel waren zij Henny en Sylvo de baas. Dit was goed voor ons tweede punt. Met een gezellig hapje en drankje werd een mooie sportdag afgesloten.

Eindstand TV De Return - Voefke 2-3.
Zaterdag Voorjaar 2018

Dit jaar hebben we met een gemengd mixteam meegedaan aan de voorjaarscompetitie.

INDELING 2018;

TV de Return 1,VOEVKE 1,NITEC 1,Zuidlaren 3,Zuidlaren 4,Tulp-Gieten 1,Valthermond 1.


Speelschema TV de Return 1:

14-04-2018 TV de Return - VOEVKE          Dames : Trijnie , Roelie    Heren : Rene , Eddy , Jos 10 uur

21-04-2018 TULP Gieten - TV de Return Dames: Liesbeth , Connie Heren: Rene , Jan , Alex    ? uur

05-05-2018 TV de Return - Zuidlaren 3    Dames: Connie , Liesbeth Heren: Hans , Eddy , Jos , (evt Alex) 10 uur

12-05-2018 TV de Return - NITEC Dames: Pauline , Ans Heren: Hans , Eddy , Alex 10 uur

26-05-2018 Valthermond - TV de Return Dames : Roelie , Alie Heren : Rene , Jos ,Jan (evt Alex) 10 uur

02-06-2018 Zuidlaren 4 - TV de Return Dames : Conny , Alie Heren ; Eddy , Jan ,Alex , Hans 9 uur

Bij de thuiswedstrijden graag om 9.30 uur aanwezig zijn. Eddy zorgt voor de hapjes.

Alex zal van de wedstrijden telkens een verslagje maken voor onze Facebook pagina.


Het volledige speelschema en standen is ook terug te vinden op de site van de KNTLB:

https://mijnknltb.toernooi.nl/league/CD82C591-9C3C-41DC-98C9-FBF1E12EAD13/draw/406

Eindstand per 2 - 6 - 2018Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag Zuilaren 4 - TV de Return

De laatste wedstrijd was tegen de kampioen , die niet meer door de andere teams achterhaalt kon worden.Zij hadden slechts 2 verliespunten. Vandaag heeft De Return dit aantal verdubbelt , een hele prestatie tegen dit sterke team. Vooral hun aanvoerder was een uitzonderlijk sterke speler met een fraaie aanvallende speelstijl. René heeft dit aan den lijve ondervonden. Hoewel hij zich kranig weerde moest hij met 6-4 6-2 in Wessel zijn meerdere erkennen.

Ook het Zuidlarens herenkoppel Wessel/Marcel was beduidend sterker dan ons duo René/Eddy :6-0 6-1. Dit ontlokte aan Eddy de uitspraak : "Ik heb vandaag meer bier gehaald dan games gescoord". Wel sneu dat hij voor één game naar Zuidlaren gereisd was.

De dames moesten dus de meubelen redden. De combinatie Alie/Connie bleek een zeer goede te zijn. Zij voelden elkaar perfect aan. De tegenstanders Nienke en Ytske werden getrakteerd op een van hun zeldzame nederlagen. (6-2 6-2)

De mixdubbel was een echte thriller.Ook hier bleek de dame , zeker mentaal , de sterkste. Op het eind van de eerste set , die al in de pocket leek , kreeg Alex een onvervalste dip. Geen een volley lukte nog. Bij een set en 2-5 achter wist Alie met haar positieve energie hem er weer uit te peuteren. Dit had een voor de neus van Marcel en Nienke weggekaapte 7-5 setwinst tot gevolg. In de super tiebreak moest eerst een 1-5 achterstand weggepoetst worden alvorens we met 9-11 ons tweede wedstrijdpunt konden vieren.

Einduitslag Zuidlaren 4 - TV de Return 2-3


Wedstrijdverslag Valthermond 1 - TV de Return

"Waor kom ie weg"

Voor Alie en Roelie is dat Valthermond.

Hier troffen we onder anderen ook het vroegere buurjongetje van Alie. Deze is inmiddels een flinke sportieve kerel geworden. In de mixdubbel won hij met zijn partner Ivon in een comfortabele 6-3 6-2.

Behalve op een heerlijk koele fruitmix werden we hier ook getrakteerd op Tretorn ballen. Deze enorme stuiteballen waren lastig te bespelen. Vooral de wat kleinere Roelie, die gewend is haar scherpe back-hands vanuit de heup af te vuren had hier veel hinder van. In haar single ging zij vrij kansloos ten onder tegen opponent Bertha. Deze had één tactiek: gewoon alle ballen , hoe scherp ook gespeeld, terugslaan. (6-2 6-0).

In de damesdubbel ging het dankzij de stuitende voorwerpen niet veel beter. De tegenstandsters waren bovendien ook wel erg sterk samen . (6-0 6-1)

Ook de heren moesten wennen aan de vliegende springveren.De eerste set ging in een oogwenk naar tegenstanders Henk en Erwin. Eenmaal gewend pakten Jan en Alex de tweede set en niet voor het eerst in deze competitie moest de super tiebreak de beslissing brengen. Dit keer werd met een traditie gebroken. De Return spelers wonnen met 4-10. Al met al een spannende partij met vaak wisselend momentum. De herenenkel werd een echte 2 en een half uur slijtageslag in de brandende zon bij 28 graden. Het is maar goed dat tennis geen jury sport is. De tegenstander van Alex had een betere forehand , betere service en een stuk hoger tempo in zijn slagen. De eerste set ging dan ook vrij kansloos verloren (6-3) Met wat geniepige aanpassingen (hoge backhands) raakte Valthermondse Henk gaandeweg toch in de problemen. Opeens had hij 2 tegenstanders, namelijk hijzelf en Alex. De tweede set was dan ook voor De Return in een spannende tiebreak.

Nadat Alex in de derde set een 3-1 achterstand had omgebogen in een 3-4 voorsprong en Henk uit woede over zijn eigen falen de ballen in de brandnetels ramde was het "kat in het bakje".

Einduitslag Valthermond - De Return 3-2


Wedstrijdverslag TV de Return - NITEC 1

Het was een mooie wedstrijddag met 2 teams die elkaar goed in evenwicht hielden.
Getuige de uitslagen waren de dames uit Nieuw-Weerdinge wat sterker dan de onze, bij de heren andersom.

Voor Pauline was in de damesenkel haar tegenstandster Corine duidelijk een maatje te groot: (6-0 6-0) Deze aardige kinder fysiotherapeute had ook een stuk hogere ranking.
In de herenenkel was Alex zijn tegenstander duidelijk op alle fronten de baas (6-0, 6-0), ook logisch als je naar de ranking kijkt. Deze uit Dover afkomstige Engelsman moet gaan oefenen op zijn backhand !

De herendubbel waren Eddy en Jan weer ouderwets op dreef. In de competities maakt dit koppel echt furore (6-0, 6-0).
Ik heb ook weinig zweetdruppels kunnen waarnemen, zelfs bij deze zonnige omstandigheden.

Een knappe prestatie van beide dames Liesbeth en Pauline, die in de damesdubbel hun op papier sterkere tegenstandsters het vuur na aan de schenen legden. Na 2 sets was de zaak in evenwicht en moest er weer een super- tiebreak aan te pas komen. Dit is voor het Schoonoords team wel een verbeterpuntje. De Weerdingerinnen hielden net iets het hoofd koeler en wonnen deze met 6-10 (had ook echt andersom kunnen zijn).


Als vaker moest de gemengd-dubbel de beslissing brengen, een mooi klusje voor Liesbeth en Jan.
In een zeer aantrekkelijke partij beslisten ze de algehele ontmoeting in ons voordeel.


TV de Return - NITEC 3-2


Wedstrijdverslag TV de Return - Zuidlaren 3

Weer een ongelooflijke pech voor Hans : tijdens zijn herenenkel partij scheurde hij opnieuw zijn achillespees, net als vorig jaar, maar dit keer zijn andere been. Juist nu hij echt in vorm was.

Met Eddy had hij tevoren de herendubbel met overmacht gewonnen van Bé en Peter uit Zuidlaren (6-2 6-0) en leek hij in de single bij een 3-0 voorsprong op de goede weg. In een rally kon je zelfs langs de kant het knappen van de pees horen, erg naar.
Maandag moet hij onder het mes en zal weer een lange herstel periode volgen.
Wij wensen hem veel sterkte !

Het was schitterend weer, maar ook behoorlijk warm. Connie kon dit keer haar achterstanden net niet goedmaken tegen haar 10 jaar jongere tegenstandster Vrenie. Toch weer een bewonderenswaardige inzet. (4-6 5-7)


Een extra compliment voor Liesbeth. Zij haalde deze zaterdag een 100 % score :


In de damesdubbel wist ze met Connie overtuigend te winnen van beide Zuidlaarderinnen.(6-4 6-3)


In de mixdubbel met Jos, die voor een pijnlijke pols een Brufennetje genomen had, werd in een zeer aantrekkelijke partij ook de winst binnen gehengeld. (6-2 7-5) Beide lieten goed spel zien! Brufen staat gelukkig niet op de dopinglijst maar gezien zijn spel had Jos er wel baat bij. Al met al onze eerste overwinning. Wij zijn nu naar de 4e plaats opgerukt, dit smaakt naar meer !


Einduitslag TV de Return - Zuidlaren 3-2

Wedstrijdverslag TULP-Gieten - TV de Return 21-4-2018

Het was een prachtige dag met veel zon, dus rond de middag ook erg warm.

Toch weer wat pech: Om Connie tegemoet te komen waren we met de 2 singles en de mixdubbel begonnen, dit in de hoop dat zij tijdig klaar zou zijn om ook de damesdubbel te kunnen spelen. Zij moest s'middags aan het werk. Dit is niet gelukt. In een boeiende, spannende partij wist zij in haar single tweemaal een achterstand weg om te zetten in 7-5 /7-6 winst. Daarna hield zij het voor gezien en moesten we tot grote teleurstelling de damesdubbel opgeven. (werk gaat voor het meisje)

Erg jammer omdat ook René zijn single in een degelijke partij in winst omgezet had. Zijn tegenstander Johan ontpopte zich als een ware tennismuur, veel kwam terug. Sloopkogel René wist deze toch te slechten!

Op dat moment was de stand 2-1 voor De Return omdat Liesbeth en Jan in een voor de toeschouwers leuke partij met 7-5 / 6-4 krap aan verloren hadden. Begrijpelijk waren we dus teleurgesteld over het uitvallen van de damesdubbel, waarin er duidelijk winstkansen voor onze meiden waren. De wedstrijd was dan wellicht al in de pocket.

Nu restte nog de herendubbel, ook een spannende partij. René en Alex begonnen matig in de eerste set, maar prima herstel in de tweede. Een super tiebreak moest de beslissing brengen. Over dit fenomeen valt één ding te zeggen: het is een loterij. Helaas viel het lot voor ons verkeerd uit.

Al met al dus een 3-2 nederlaag. Het positieve is wel dat we nu 4 punten hebben, al meer dan vorig jaar.

Op de terugweg stuurde Jan, een groot natuurliefhebber, ons door het bos huiswaarts. We leerden een nieuw verschijnsel : "het boomkroonpad". Je moet er de weg wel kennen om er te komen , maar dat is Jan in zijn biotoop wel toevertrouwd.

TULP Gieten - TV De Return 3-2

Wedstrijdverslag TV de Return - Voevke 14-4-2018

Onze eerste wedstrijd speelden we afgelopen zaterdag tegen de sympathieke spelers uit Exloo, een prima team waardoor we een aantal zeer spannende wedstrijden voorgeschoteld kregen. Bij de dubbelpartijen hanteerden we voor het eerst de door de KNLTB voorgeschreven "verkort spelen".

De heren en damesdubbel kregen beide te maken met een zenuwslopende super-tiebreak. Trijnie en Roelie sleepte deze als het ware voor de poorten van de hel uit het vuur, maar hun tegenstanders Yvonne en Henny waren in de beslissende fase net iets sterker. Al met al een schitterende partij met veel rally's, voor de toeschouwers leuk om naar te kijken.

De heren deden op dit vlak niet voor de dames onder. Jos en René leken de partij al in de pocket te hebben bij een stand van 8-6, maar hun tegenstanders Bart en Sylvo rechtten hun rug en wonnen alsnog met 14-12. Behoorlijk spannend weer!

De herenenkel was tegen een geslepen Bart toch een prooi voor René. De partij kenmerkte zich door een wisselend momentum getuige de uitslag : 6-3 0-6 6-4.

Ook de damesenkel was een mooie partij. Roelie vocht als een leeuwin tegen haar wat jongere tegenstandster Yvonne (erg stoer met haar blote armen). Op elke venijnige slag wist zij vaak het juiste antwoord te vinden, complimenten hiervoor, maar Roelie kan ook trots zijn op haar optreden.

Tot slot een sterk optreden van Eddy en Trijnie. Met prima spel waren zij Henny en Sylvo de baas. Dit was goed voor ons tweede punt. Met een gezellig hapje en drankje werd een mooie sportdag afgesloten.

Eindstand TV De Return - Voefke 2-3.